جایگزین مناسب برای دسرهای چرب و شیرین
نوشته شده توسط : saeedi

 برلیانت بزرگمهر اظهار داشت: مصرف روزانه 2 تا 4 واحد میوه برای همه افراد ضروری است.

این مشاور تغذیه و رژیم درمانی هر واحد میوه را در مورد میوه‌های متوسطی مثل سیب، هلو و پرتقال یک عدد از آن و برای میوه‌های کوچک و ریز مثل انگور، توت و شاتوت نصف لیوان در نظر گرفت.

بزرگمهر مصرف میوه را همراه با پوست به افراد پیشنهاد کرد و گفت: بهتر است میوه را حتماً ضدعفونی کنید تا اگر آلوده به سم یا میکروبی بود به واسطه شست‌وشو و ضدعفونی کردن،سم‌زدایی شود.

این مشاور تغذیه و رژیم درمانی در پاسخ به پرسش فارس مبنی بر اینکه بهترین زمان استفاده از میوه در طول شبانه روز چه زمانی است،افزود: میوه‌ها به دلیل فیبر موجود ممکن است در جذب مواد مغذی توسط بدن اختلال ایجاد کنند پس بهتر است میوه‌ها را به عنوان میان وعده در صبح و عصر استفاده کنیم.

بزرگمهر مصرف میوه را بهتر از دسر دانست و گفت: خانواده‌ها باید میوه را جانشین دسر کنند چرا که دسر چرب و شیرین و پرکالری است و به چاق شدن افراد می‌انجامد اما میوه مفیدتر و سالم‌تر است.




:: موضوعات مرتبط: اشپزی , نکات مهم اشپزی , بهداشت و سلامتی , تغذیه سالم , ,
:: برچسب‌ها: جایگزین مناسب برای دسرهای چرب و شیرین ,
:: بازدید از این مطلب : 81
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 24 اسفند 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: